privélessen 

In een privéles krijg je 30 minuten de volle aandacht. Als je nog geen ervaring met ponyrijden hebt willen wij dat je eerst een aantal privélessen volgt, zodat je de juiste basis hebt om met de groepslessen te beginnen. Alle begin is moeilijk en soms zelfs een beetje spannend, dus we helpen je graag en zorgen er voor dat je zelf ook het vertrouwen krijgt om met de groep mee te gaan rijden.

starterslessen

Dit is de eerste vorm van groepsles die je bij ons kunt volgen. Dit is een les van 45 minuten met twee instructrices en maximaal 7 kinderen.

groepslessen

Onze groepslessen worden samengesteld afhankelijk van niveau en leeftijd, en bestaan uit maximaal 8 ruiters. De lessen duren 60 minuten. Deze lessen zijn op:

maandag – 16.00 tot 18.45 uur 

woensdag – 15.30 tot 18.15 uur 

donderdag – 16.00 tot 17.45 uur

vrijdag – 16.30 tot 18.30 uur

zaterdag – 09.00 tot 11.00 uur

lestarieven 2024

Vanaf 1 januari 2024 bedraagt het tarief voor groepslessen € 287,50 per kwartaal. Gedurende het jaar zal er elke week les zijn, met uitzondering van (de middelste) vier weken van de zomervakantie en twee weken van de kerstvakantie. Deze vakantieweken zijn verwerkt in het totaalbedrag van de kwartalen. De lessen van deze weken hoeven dus ook niet te worden ingehaald. Op 2e paasdag en 2e pinksterdag en Koningsdag is het Ponycentrum gesloten. Deze lessen kunnen wel worden ingehaald.

extra’s

Een keer per jaar organiseren we een springwedstrijd voor alle leerlingen die bij ons rijden en een keer per jaar organiseren we een dressuurwedstrijd. Ook kan je bij ons diplomarijden en hebben we een workshop ponyverzorgen.