Kerstvakantie

In de kerstvakantie zijn er van 

vrijdag 24 december t/m donderdag 6 januari

geen lessen op het Ponycentrum

Deze weken staan de leskaarten stil. De lessen beginnen weer vanaf vrijdag 7 januari.

We wensen iedereen alvast hele fijne feestdagen!

Dressuurclinic

zondag 10 oktober 2021, 11.00 – 12.00 uur

Isa van den Arend is een oud-leerling van ons Ponycentrum en zij rijdt inmiddels op het hoogste niveau van Nederland dressuur bij de junioren. Op zondag 10 oktober zal ze met haar paard een clinic geven op het Ponycentrum. Tijdens deze clinic wordt een dressuurdemonstratie gegeven met daarbij uitleg en informatie. Heel leerzaam als je pony rijdt, maar ook boeiend voor ouders. Iedereen is welkom!

Lijkt je dit leuk, meld je dan aan bij Nicole. De toegang is € 2,50 per persoon.

Omdat we niet voldoende parkeergelegenheid hebben vragen we om zoveel mogelijk op de fiets te komen of om je te laten afzetten en ophalen.

De clinic wordt gegeven in de buitenbak. Mocht het echt heel erg slecht weer zijn, dan komt er een nieuwe datum.

“Wat een feestje!”

De dressuurwedstrijd op zondag 26 september was weer een groot feest. Alleen maar vrolijke mensen en blije gezichten op ons Ponycentrum. Natuurlijk was het voor de deelnemers ook spannend, maar het was vooral leuk en super gezellig. Wij zijn ongelofelijk trots op jullie allemaal en hebben genoten van deze mooie dag. Wat fijn dat we eindelijk weer een wedstrijd konden organiseren. Ook de pony’s hebben het ontzettend naar hun zin gehad.

dressuurwedstrijden

Het is eindelijk weer mogelijk om wedstrijden te organiseren op het Ponycentrum. We beginnen met dressuurwedstrijden. Op zaterdagmiddag 18 september voor alle startersgroepen en op zondag 26 september voor alle A, B en C groepen.

Tijdens de wedstrijden worden er in kleine groepjes dressuurproeven gereden die door een jury worden beoordeeld. Er zijn natuurlijk weer mooie prijzen te winnen en er is voor iedereen een aandenken.

Vind je het leuk om mee te doen, geef je dan op voor 10 september. Schrijf je naam op de intekenlijst in de ponystal of stuur een mailtje of een appje om je op te geven. De kosten voor deelname zijn € 22,-. Hiervoor ontvang je een betaalverzoekje. Na 10 september zal de indeling zo snel mogelijk bekend worden gemaakt.

PonyFanDag


Ben jij een echte PonyFan? Kom dan zaterdagmiddag 10 juli naar de PonyFanDag! Het programma duurt van 13.30 tot ± 15.30 uur.

Die middag gaan we alle dingen doen die een echte fan voor zijn of haar (lievelings)pony doet, zoals de pony supermooi versieren, vlechten en de hoeven mooi lakken. Er zijn pony-spelletjes en we gaan een heerlijke traktatie voor de pony’s maken. En wat dacht je van hoefijzer schilderen?
Je kan je opgeven voor deze middag door een appje te sturen naar Nicole of een mailtje naar info@ponycentrum.nl 

Het is alleen mogelijk om je op te geven als je ook lessen volgt op het Ponycentrum. De kosten voor deelname aan deze middag zijn €30,-

zomervakantie

Deze zomer is het Ponycentrum gesloten vanaf maandag 26 juli tot en met zondag 22 augustus. De leskaarten staan deze vier weken stil. De eerste en de laatste week van de basisschoolvakantie zijn er dus wél lessen. Geef het tijdig door als je in deze weken niet kan komen rijden. Wil je dan juist een extra les of een inhaalles rijden, stuur dan op de dag zelf een berichtje met de vraag of er een plekje vrij is.

Vanaf maandag 23 augustus beginnen de lessen weer.

Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie!

Maaikie & Nicole