Huisregels

Wij hechten veel waarde aan veiligheid tijdens de lessen. Daarom stellen wij jou verplicht te rijden met een goed passende veiligheidscap. Een cap met de CE-markering en 1384-teken.

Draag altijd rijlaarzen die een goede beenligging bevorderen en de nodige bescherming bieden. Dit zijn laarzen met gladde zolen en een hak of Jodhpur laarsjes met chaps.

Ook bij het dragen van kleding spelen veiligheidsaspecten een rol. Kleding die armen en benen zo goed mogelijk beschermt. De kleding moet voldoende bewegingsvrijheid bieden, maar mag niet met alle winden meewaaien.

Onze rijschool kent een paar belangrijke huisregels. Toeschouwers dienen zich rustig te gedragen en mogen zich niet met de gang van zaken in de les bemoeien. Niet rennen en schreeuwen in en om de stal en manege. Er mag niet gerookt worden. Aanwijzingen van de instructrices dienen door iedereen opgevolgd te worden.

Tijdens de lessen heb je toegang tot de stal en de binnen- en buitenmanege. De rest van het terrein beschouwen wij als privé.

Je mag de pony’s en paarden niet zonder toestemming voeren. En honden zijn niet toegestaan.

Wij rekenen op jullie medewerking.